Logó
Képzések

A vezető, mint coach

A coaching módszerek beépítése a vezetés mindennapi gyakorlatába

A kurzusról

 

A coaching a szervezetekben a fejlesztés eszköze és olyan külsős coachok csinálják, mint én…

A coachingot komoly iskolákban képzik, nagyon sok pénzért, de ha elkezded az alábbi kurzust, annyi tudást kapsz, hogy vezetőként megalapozottan illesztheted be ezt a módszert is vezetői eszköztáradba..Ennek érdekében értened kell, hogy mi ez pontosan, hogy működik és milyen helyzetek kezelésére jó eszköz.

Ha érdekel a téma, a kurzus végig vezet az elmélettől a konkrét gyakorlatig.

 

Miről szól a kurzus konkrétan?

Szó lesz benne:

  • a coaching ciklusról
  • a pozitív pszichológia alapjairól
  • az asszertivitás eszközeiről
  • a teljesítmény befolyásolásáról
  • hogyan legyél mestere a vezetés egyik legfontosabb eszközének, a személyes visszajelzésnek

Megtanulhatod, hogy a coaching módszert hogyan alkalmazd a beosztottaid hiányzó motivációjának a pótlására, a teljesítmény és az elkötelezettség növelésére, vagy akár a csapatodban fellelhető konfliktusok kezelésére. Mindezt példákkal illusztrálva és gyakorlati tanácsokat adva pl. ilyen kényes témákban, mint a szankció, mint motiváció.

Szakaszonként ellenőrizheted is a megtanultakat, nem csak tesztek, de gyakorlati feladatok formájában is, annak érdekében, hogy megérezd, mennyire vagy tehetséges ebben és, hogy milyen remek eszközöd lehet a coaching módszer a vezetés mindennapi rutinjának megkönnyítésében.

 

Miben segít a kurzus?

A coaching alkalmazása vezetőként, formálja a személyes márkádat, elfogadottabbá tesz, így olyan információk is megtalálnak, amelyeket eddig több-kevesebb sikerrel bányásznod kellett.

Ha kezdő vezető vagy, remek megoldásokat kínál Neked a kurzus arra, hogy birkózz meg a negatív visszajelzésekkel. Ha gyakorlott vezető vagy, akkor pedig olyan új megközelítéseket kaphatsz, mint amilyen a teljesítménymenedzsment coaching segítségével.

 

Felkeltette az érdeklődésedet a téma? Egy kattintásra vagy attól, hogy egy olyan módszerrel legyél gazdagabb, ami sokkal többet ér a mindennapjaid megkönnyítésében, mint amit kifizetsz érte. Várlak a kurzusomon! ;)