Logó
Képzések

Nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani!

Költséghatékony pr-trükkök Ferling Józseftől

A kurzusról

Ez az online kurzus számos lehetőséget kínál a vállalati- és vállalkozói hírnév felépítéséhez, megerősítéséhez és megőrzéséhez. A megfelelő üzleti- és közösségi kommunikáció, a jól alkalmazott pr-megoldások nemcsak széles körű láthatóságot tudnak biztosítani, hanem a hitelesség felépítésében is segítenek. Továbbá, az üzleti célok eléréséhez is proaktív módon biztosítani tudják a belső és a külső célcsoportok támogatását, növelve munkavállalói oldalon az elkötelezettséget, vásárlói oldalon pedig a hűséget.

 

Hogyan nyújt minderre megoldást a kurzus?

  • Praktikus tanácsokat adok ahhoz, hogy egy-egy cég vagy vállalkozó miként építheti fel a saját történetét, vagy történeteit.
  • Konkrét példákat adok ahhoz, hogy a gyorsan változó médiakörnyezetben miként tehetik magukat láthatóvá.
  • Sorvezetőt biztosítok ahhoz, hogyan készítsünk testreszabott marketing anyagokat és megoldásokat. 

 

Mit kap a hallgató, ha elvégzi ezt a kurzust?

A kurzus végén a hallgató fel fogja ismerni a tájékoztatás és a kommunikáció (a valamilyen kommunikációs és public relations – VK versus PR) közötti alapvető különbséget, ismerni fogja az érdekességküszöb átlépésnek több lehetőségét, és megismeri az üzleti kommunikáció eredményességének mérését biztosító módszereket.

 

Hogyan épül fel a kurzus?

Elméleti és gyakorlati példákon keresztül bemutatom:

  • a történetmesélés, a szemléltetés és figyelemfelkeltés folyamatát
  • a PESO médiamodellt, amely a fizetett és a saját médiaplatformok mellett a szerzett és megosztott médiacsatornák használatához is térképet ad
  • a célzott, személyre és címzettre szabott kommunikáció gyakorlatát
  • az információk előminősítését segítő fontos/nem fontos – érdekes/nem érdekes szűrőt

 

Ezek a megoldások nagyobb ismertséget, stabil hírnevet, elkötelezett csapatot és ügyfélkört tudnak biztosítani. Mindez együtt lehetőség a legjobb szakemberek és az új piacok megszerzésére, a magasabb reputációs szinttel járó áremelésre, hosszú távú üzleti stratégiai program elindítására.