Logó
Képzések

Adatvezérelt HR // PRÉMIUM KÉPZÉS

Hogyan vezesd be a HR analitika módszerét a mindennapi munkádba

A kurzusról

Ahogy a marketing szakmában is már átvették az uralmat az adatok, úgy a HR stratégiai döntéseket is a felsővezetők ⅔-a adat alapon szeretné meghozni. Te mennyire vagy felkészülve erre a változásra?

 

Egyre többet hallani a HR analitika (vagy más néven People Analytics) területéről, amikor a  HR jövőjét érintő, jelenét befolyásoló legfrissebb trendekről és eszközökről esik szó. Az adatvezérelt szemlélet az üzlet minden területén, így a HR-ben is egyre fontosabbá válik.  Sokszor viszont nem könnyű a divatos “buzzwordök” mögé látni, és a jól csengő kifejezéseket gyakorlati módszerekre, valós versenyelőnyt jelentő pluszra, azonnal megvalósítható lépésekre váltani.

 

Az adatvezérelt HR módszereivel bármilyen előzetes technológiai vagy analitikai háttértudás nélkül

  • javíthatod a toborzási munkafolyamatok hatékonyságát

  • növelheted a munkavállalók elégedettségét

  • ráadásul a HR stratégiai szerepét is megerősítheted a cégedben

 

Mindezeket nem csak elméletben, de a gyakorlatban is elsajátíthatod ebben a digitális worshopban, kifejezetten ehhez a képzéshez fejlesztett segédanyagokkal, nemzetközi esettanulmányokkal, a tanulást segítő tesztekkel. Olyan területekkel fogsz megismerkedni, mint pl.:

  • A HR analitika segítségével elérhető üzleti eredmények
  • Adatvezérelt HR előnyei vezető és munkatársi szemmel
  • A HR jövőjét alakító technológiai, gazdasági trendek 
  • A divatos “buzzwordok” jelentése (Big Data, Machine Learning, prediktív analitika, AI, People Analytics)
  • HR problémák modellezése adatokkal
  • HR adatok gyűjtésének lehetőségei
  • Saját vállalatod munkatársi életút-tervezése Design Thinking módszerrel

 

A Spark Institute-tal, az IBS nemzetközi üzleti főiskola digitális vezetőképző intézetének csapatával azon dolgozunk, hogy a jövő kihívásaira készítsük fel a HR szakértőket. Ez a képzés is gyakorlati útmutatót és inspirációt ad a HR-szakembereknek arról, hogy hogyan tehetik meg az első lépéseket a HR Analitika módszereinek alkalmazása felé a mindennapokban. Bodonyi Dániel, People Analytics szakértő és elemző segítségével elsajátíthatod, hogyan alakíthatsz ki mérhetően jobb munkavállalói élményt biztosító munkatársi életutakat, és miképp fejlesztheted adatokkal a HR-t leginkább érintő területeket.

 

Ha Te is fel szeretnél készülni a HR szakmát érintő új kihívásokra, szeretnél inspirációt és új lendületet kapni, akkor tarts velünk, és mi mindenben segíteni fogunk, hogy élesben bevethesd a legfrissebb HR módszereket!A PRÉMIUM KURZUS SORÁN FELMERÜLŐ KÉRDÉSEIDRE BODONYI DÁNIEL, A KÉPZÉS VEZETŐJE VÁLASZOL!