Logó
Képzések

Adatvezérelt marketing alapok

Adatgyűjtéstől a mérési tervezésig a Google Analytics segítségével
Szerző: Bay Áron

A kurzusról

 

Ennek a 4 hetes online képzésnek a végére nem csak megismered az analitika mérések alapjait és a Google Analytics működését, hanem egy olyan analitika rendszert hozunk létre neked, ami hatékonyan támogat majd az üzleti döntésekben.

 

MIT FOGSZ MEGTANULNI?

  • Megérted az alapmérőkód működését

  • Megismered a Google Analytics felhasználói felületét

  • UTM paramétereket hozol létre a forrásaid pontos méréséhez

  • Konkrét mérési célokat határozol meg

  • Elkészíted a kampányod mérési tervét

 

MILYEN MODULOKBÓL ÁLL A KÉPZÉS?

1. Google Analytics 

Egy konkrét alapkód beillesztésétől elindulva megismered a rendszer felületét, a riportcsoportokat és a legfontosabb mutatószámokat. 

2. UTM paraméterezés

Gyakorlati feladatokon keresztül ismered meg a napi munka során leggyakrabban használt jelentéseket és a célbeállítás működését, majd meghatározzuk a kampányod UTM paraméterezésének logikáját.

3. Mérési terv

Létrehozzuk a Mérési tervedet, amelyben legalább egy olyan mérési célt meghatározunk, amelynek eredményét közösen ki is fogjuk elemezni a képzés során.

 

HOGYAN ZAJLIK A TANULÁS?

4 héten keresztül, áll majd rendelkezésedre a tananyag, amelyhez konkrét elkészítendő és a kurzuson belül feltöltendő feladatokat kell teljesítened.

A képzés során Áron, a képzés oktatója folyamatosan rendelkezésre áll, a felmerül kérdésekre írásban válaszol, hetente egyszer 1 órára pedig élőben is bejelentkezik online a képzés felületén, amikor valós időben válaszolja meg a résztvevők felmerülő kérdéseit.

A képzés pontos tematikáját lejjebb görgetve megtalálod. (a nyílt leckékre kattintva bele is nézhetsz a kurzus tananyagába)

 

----------------------------------------

Létszámkorlát

A képzés interaktivitása miatt korlátozzuk a résztvevők lehetséges számát. Maximum létszám: 25 fő

-----------------------------------------

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Annyira biztosak vagyunk a képzés tartalmát és minőségét illetően, hogy a képzés indulásától 30 napig 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk arra az esetre, ha bármi okból kifolyólag nem lennél megelégedve a tananyaggal!

-----------------------------------------

 

Ha Te is szívesen megtanulnád hatékonyan használni a világ legelterjedtebb webanalitika eszközét, akkor biztosítsd be a helyed most!

 

Ha további kérdésed merülne fel a beiratkozás, részletfizetés vagy akár a csoportos kedvezmény részleteiről, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@webuni.hu címen!