Logó
Képzések

Bizalomépítő kommunikáció üzleti megbeszélésen | Prémium verzió

Hogyan tegyél pozitív benyomást tárgyaló partneredre
Szerző: Orosz Györgyi

A kurzusról

 

Pozitív első benyomást kelteni egyetlen esélyed van. Készülj erre a lehető legtudatosabban úgy, hogy legyél hatékony, önazonos és hiteles. Ebben segítek. Bizonyos tényezőket tudatosan felépítve növeljük az esélyedet a sikerre.

 

Miről szól a kurzus?

Kommunikációs alapszabályokat és módszereket mutatok neked. Ezek segítségével a lehető legideálisabban építheted fel a bizalmat a másik félben egy adott (üzleti) szituációban, a körülményeket jól használva azért, hogy elérd a célodat.

Személyes kommunikációd akkor lesz sikeres, ha magadról (szakmailag és emberileg) és a cégedről beszélve egyaránt sikerül a másik fél bizalmát elnyerned. Szituációnként eltérhet, hogy mikor melyikre helyezünk nagyobb hangsúlyt, és az is, hogy különböző helyzetekben milyen eszközökkel és módszerekkel érdemes élned a bizalom felépítése érdekében.

Fontos, hogy maradj önazonos és csak azokat a praktikákat használd, amiről úgy érzed ez belülről is jöhetne. Azokat pedig csak elemzére használd, amivel nem vagy komfortos. 

 

Ezen a kurzuson praktikusak és gyakorlatiasak leszünk. Azt beszéljük meg:

  • Hogy készülj fel egy üzleti megbeszélésre?,

  • Mitől lesz vonzó a mondandód, így Te magad is?,

  • Hogy “használd” a kezed, lábad, arcod egy üzleti megbeszélésen?

 

Mindezt történetekkel és példákkal mutatom meg, és minden egyes technikához kapsz egy célszerű feladatot, amivel gyakorolhatod, alakíthatod és rutinná teheted azt adott kommunikációs eszközt.

 

A kurzus végére több mint 10 elemből álló praktikus eszköztárad lesz, amelyből ha csak 2-őt vagy 3-at használsz tudatosan az üzleti megbeszéléseiden, garantáltan érezhető különbséget tapasztalsz majd!

 

Miben tér el a Prémium verzió az alap kurzustól?

A kurzus során 7 olyan feladatot is fogsz kapni, amelyhez fel kell majd töltened az adott feladathoz elkészített saját megoldásodat is. Ezekre a feltölött feladatmegoldásokra pedig személyesen én fogok neked visszajelzést adni, segítve ezzel a tanultak még hatékonyabb elsajátítását, és gyakorlatban alkalmazhatóságát.

 

Kinek ajánlom ezt a kurzust?

Annak ajánlom ezt a képzést, aki szeretne hatékonyan, hitelesen és önazonosan kommunikálni úgy, hogy pozitív hatást vált ki másokban önmagáról és a cégéről. Aki szeretné tudni miért fontos és hogy érdemes asszertíven célba juttatni a kívánt üzenetét.

 

Legyél Te is tudatos a kommunikációdban, hogy könnyedén, de önazonosan építs közös bizalmon alapuló üzleti kapcsolatokat!

Várlak a kurzuson!