Logó
Képzések

Modern webfejlesztés - AKCIÓS csomag

Haladóbb webfejlesztőknek készült ez a csomag, mely 3 kurzust foglal magába.
Szerző: Webtanár

A kurzusról

Köszöntelek a Modern webfejlesztés kurzuson, én Kovács Bence vagyok. Magyarországon elsőként, 2002-ben kezdtem el oktatóvideókat készíteni, főként a webes programozás témakörében. Azóta kb. 70 kurzust készítettem el, melyekkel többezer hallgatót tudtam a tanulásban és a munkaszerzésben segíteni.

Ez a kurzus egy akciós csomag, amely három alapkurzust foglal magába.

Az első kurzus a CSS3 – modern webdizájn címet kapta. A CSS3-mal való ismerkedést teljesen az alapoktól kezdjük, de azért feltételezem, hogy már rendelkezel alapfokú HTML ismeretekkel - ha netán mégsem, akkor iratkozz fel a HTML alapok című kurzusomra! A CSS alapjainak átismétlése után áttekintjük a CSS3 népszerű új funkcióit (úgymint lekerekítések, árnyékolás, színátmenetek használata stb.), majd megismerkedünk az animációk és transzformációk használatával. A kurzus végén néhány gyakorló feladattal foglaljuk össze és próbáljuk ki a tanultakat.

A második kurzus a HTML 5-tel foglalkozik. A HTML5 a modern webfejlesztés alapköve, minden webmester számára kötelezően ajánlott az ismerete és használata. Az oktatóanyagban megismerkedünk a HTML5 új szerkezeti elemeivel, az űrlapok és a multimédiás tartalmak kezelésének új lehetőségeivel.

A harmadik kurzus a Bootstrap – reszponzív weblapok készítése címet viseli. Manapság, amikor a legtöbben már mobiltelefonon és táblagépen nézegetik a weblapokat, a webmestereknek nagy hangsúlyt kell fektetniük a reszponzivitásra – vagyis arra, hogy a weblap minden készüléken szépen jelenjen meg. Ez a kurzus megismerteti veled a reszponzív weblapkészítés eszközeit. Foglalkozunk a Bootstrap rács-szerkezetével, különféle navigációs megoldásokkal, a reszponzív űrlapok készítésével és egyéb hasznos eszközökkel, melyekkel könnyedén tudsz majd modern, reszponzív weblapokat készíteni.

A videókon lépésről lépésre láthatod majd a forráskód szerkesztését, az elkészült kódokat a segédfájlok között találod majd meg. Érdemes minden lecke után a gyakorlatban is kipróbálni a látottakat!

Most pedig nézd meg az ingyenes leckéket, és ha hasznosnak tartod, vásárold meg az akciós csomagot! Remélem, hogy hamarosan tanítványomként köszönthetlek! :-)