Logó
Képzések

Objektumorientált programozás PHP-ben

Az objektumorientált programozás alapjai a PHP nyelvben
Szerző: Webtanár

A kurzusról

Köszöntelek az „Objektumorientált programozás PHP-ben” című kurzusomon, én Kovács Bence vagyok.

Magyarországon elsőként, 2002-ben kezdtem el oktatóvideókat készíteni, főként a webes programozás témakörében. Azóta több, mint 70 oktatóanyagot készítettem el, melyekkel többezer hallgatót tudtam segíteni a tanulásban, és a gyakran a munkaszerzésben is.

Ha már jártas vagy a PHP-programozásban, és szeretnéd megismerni az objektumorientált programozás alapjait, akkor ez a kurzus neked szól!

Az objektumorientált programozás többek szemében a nagy mumus - amitől félünk, egészen addig amíg meg nem ismerjük. Ebben az oktatóanyagban teljesen az alapoktól kezdjük az OOP-vel való ismerkedést, a végére pedig már otthonosan fogunk mozogni ebben a rejtélyes világban. A videókon valós időben követheted majd a forráskód szerkesztésének lépéseit, az elkészült kódokat a segédfájlok között találod meg. Érdemes minden lecke után a gyakorlatban is kipróbálni a látottakat!

Most pedig nézd meg az ingyenes leckéket, és ha hasznosnak tartod, vásárold meg az oktatóanyagot! Kellemes és hasznos tanulást kívánok! :-)