Logó
Képzések
dr. Kovács t Lóránt
dr. Kovács t Lóránt
kovacslorant.hu
Kövess itt is!
Tanulók
458
Képzések
1
Értékelés
33
Elérhetőségek
Mobil: 06204020000
Weboldal: http://www.kovacslorant.hu
Cím: Magyarország, Budapest
Email: hello@kovacslorant.hu
Szakmai tapasztalat
Diplomák: jog
Előző munkahelyek: Significant, Meska, MALÉV AirTours, Neckermann, MKIK
Oktatási területek: IT, online marketing
Munkahely: E-marketing.hu

Bemutatkozás

sziasztok, dr Kovács t Lóránt vagyok. 

- 1997 óta foglalkozom weboldalakkal, online megoldásokkal- 2001-ben alapítottam első cégemet, ami programozással (weboldalak készítésével) foglalkozott- 2004-ben a következőt, ami online marketinggel- 2008-ban pedig egy online kommunikációs ügynökséget- 2018-ban egy online portfolio management (és content management) céget- 2019-ben átvettem egy utazással foglalkozó vállalkozást- 2020-ban pedig egy kifejezetten repülőjegyekkel foglalkozó leányvállalatot alapítottam

Az elmúlt 20 év alatt több, mint 500 ügyfélnek dolgoztam, a kis céges weboldalaktól kezdve a nagy banki projectekig (és közigazgatási feladatokig).

Ez az idő alatt szinte mindig volt marketing feladat is, így folyamatosan kellett vele foglalkozni, folyamatosan kellett magamat fejleszteni. Most az elmúlt 20 év tapasztalatát adom át a videókban, hogy ezzel a gyakorlati háttértudással tudjatok indulni, ezzel még többek legyetek és gyakorlati tudásotok legyen, amivel tényleges eredményt tudsz elérni.

Mivel én nem az oktatásból élek, hanem minden nap a field-en dolgozok, így naprakész tudással tudlak segíteni, sőt, minden kurzushoz ingyenes konzultációt biztosítok, hogy meg tudjuk nézni, hogy nálad hogy tud működni a legjobban!

Ha bármi kérdés felmerül, keress bátran!- hello@kovacslorant.hu- 06 (20) 402 0000

 

 

Online marketing menedzser
2 490 Ft